Нашите партньори

BIOROCK е създал редица стратегически партньорства за последните две десетилетия, с цел повишаване качеството и ефективността на своите продукти, както и тяхното разпространение из целия свят.

Лидер и производител на продукти:

Някои от партньорите на BIOROCK в България:

ПАЙП ИНДУСТРИАЛ БЪЛГАРИЯ

Водещ производител в България на PVC тръби и фитинги. Първият в страната, който пуска на пазара трислойни тръби за канализация PVC-U, съгласно стандартите EN 1401-1 и носител на златен медал от Международния Технически Панаир, Пловдив 2007 г. за иновативен продукт.

BAUHAUS

В специализираните си центрове BAUHAUS разполага с над 120000 продукта с доказано качество. Освен традиционно добрите собствени марки на BAUHAUS, в търговските центрове за работилницата, дома и градината се предлагат и висококачествените продукти на водещите производители в съответния бранш.

Юроком 2000 ООД

Водеща фирма с утвърдени позиции на комплексен доставчик на инфраструктурни системи за водопровод и канализация и сградни системи за водопровод, канализация и отопление.

Eлектра Помп ООД

Oсновната дейност на дружеството е продажба, ремонт, гаранционно и следгаранционно обслужване и монтаж на помпи и помпено оборудване - предназначено за всички отрасли от промишлеността и бита. Електра Помп ООД разполага с най-голямата сервизна база в Североизточна българия за ремонт на помпи и електродвигатели от висококвалифициран екип.

ФИЛБО ЕООД

Създадена през 1992 г. компанията ФИЛБО ЕООД с основен предмет на дейност: Комплексно оборудване с ВиК материали. Днес фирмата е производител на тръби и фитинги от PE (полиетилен), PP (полипропилен) и притежава сертификат за качество и съответствие с международния стандарт ISO 9001:2008. Изграждане на водопроводи, канализационни и отоплителни инсталации. Тръби и фитинги за капково напояване и отводняване. Сертифициран, оторизиран и сервизен търговски партньор на помпи и помпени системи. Фирмата е производител, вносител и търговец на широка гама качествени изделия с 25 годишен опит на пазара.

МАЛ-МУК ХОУМ АД

МАЛ-МУК ХОУМ АД е фирма специализирала се в доставките на строителни материали, консумативи и инструменти. От основаването си през 1993 г. фирмата успешно е изградила търговски обекти, в които работят над 150 служители. Добре развита дистрибуторска мрежа в цялата страна, с над 250 партньора, търговски дружества и строителни фирми.

Инфраструктурни Продукти ЕООД

Създадена през 1997 г. Инфраструктурни Продукти ЕООД е един от най - големите европейски доставчици на пластмасови тръбни системи за канализация, отводняване, дренаж, водоснабдяване, газ, отопление и други. От месец Септември 2006 г. е сертифицирана по ISO 9001:2000 под № CI/7640.

КОРЕКТ - АВС ООД

Фирма с дългогодишен опит осъществяваща своята дейност в сферата на ВиК, канализация и отопление, промишлени стоки и железария. Складова база с налични над 20000 артикула и отлично развита дистрибуторска мрежа в северозападна България. тел./факс 064 801 809.

ДЕПЛАН ООД

Утвърден лидер на българския пазар в областа на търговията с ВиК, строителни материали и нови технологии. Създадена през 1994 г. компанията е една от най-бързо развиващите се в бранша! Предпоставка за това развитие през годините е непрекъснатото търсене на нови, по-качествени продукти на конкурентни цени.
Компания предлага широка гама от над 100000 продукта и решения в областта на строителството, всички видове ВиК тръби и части за тях, пречиствателни станции за къщи и по големи обекти, всичко за банята и вашия дом.

МУЛТИКОМ ООД

Компания предлага широка гама от продукти, като можете да намерите всичко за водопровода, канализацията, обзавеждане за баня, кухня и санитария за вашият дом.

АКВАМАТ 2000 ООД

Компанията е с многогодишен опит и традиции в изграждането на напоителни системи за градини и паркове, селското стопанство, оранжерии, спортни терени и голф. Фирмата е официален дистрибутор на реномирани световни фирми.

Нашите партньори предлагат не само технологичното оборудване, но и цялостни решения. Те не само ще ви помогнат при избора на модел и доставка, но и за неговото изпълнение.

Представители на BIOROCK:

Обща информация за пречистване на отпадъчни води